fbpx
Hol tart a befizetések feldolgozottsága ?

Jelenleg a 2019. május 3-ig elutalt befizetések kerültek feldolgozásra.

Honnan tudhatom, hogy sikeresen beneveztem a túrára ?

Sikeres előnevezés esetén a rendszer küld egy visszaigazoló emailt arról, hogy sikeresen neveztél a túrára. Benne hasznos információkkal!

Pl.: Kattints ide!

Amennyiben hozzád nem érkezett ilyen email akkor tedd a következőket, a sikeres előnevezés érdekében:

A turarendezveny.hu-ra be kell lépni azzal a felhasználónévvel és jelszóval amivel a rendszerbe beregisztrált. A főoldalon a Lépésméz Túrára rá kellene kattintani és a megfelelő távnál rá kell kattintani az “Előnevezés” opcióra. Ha ez meg volt, akkor egy másik képernyő jelenik meg, ahol látod a saját adataidat, vagy a család tagjait, fehér négyszög, bal felső sarokba zöld x-el. Ha mindenkire rákattint akkor a nevek zöld négyszögbe lesznek , a bal felső sarokba fehér pipával. Aztán a regisztrálás gombra kattintva kell a túrára beregisztrálni.

 

Honnan tudhatom, hogy sikeresen beérkezett a nevezési díj a túrára ?

Sikeres befizetés esetén a rendszer küld egy visszaigazoló email arról, hogy a pénz beérkezett. Ez az utalás után 2-3 napon belül megtörténik.

Pl.: Kattints ide!

Honnan tudom lenyomtatni a vócsert ?

A turarendezveny.hu-ra be kell lépni azzal a felhasználónévvel és jelszóval amivel a rendszerbe beregisztrált. A főoldalon a Lépésméz Túrára rá kellene kattintani és a megfelelő távnál a “Rajtvócser nyomtatása” opciót választani.

A visszaigazolást vagy kinyomtatva vagy okostelefonon kell felmutatni a túra rajtban, ezzel a regisztráció sokkal gyorsabb lesz!

Ha túratársakat is előnevezett ennek az eseménynek valamelyik résztávjára, akkor az Ő adataik is rákerülnek a visszaigazolásra.

Amennyiben a fájl üres, nincsen benne a vonalkód, kérlek jelezd ezt felénk a +36-30/695-1271 -es telefonszámon.